Pred šestimi leti

Danes sem za hec razkopaval papiruse, ki so nastali v času, ko sem bil še malce bolj plodovit. Naletel sem na tegale:

Hecno, takrat smo imeli še tolarje. Vse ostalo je pa bolj ali manj enako.

 • Share/Bookmark
Zapisano pod: kozlarije iz kevdra | 3.12.2009 | 7 komentarjev »

Komentarji in pingi so trenutno onemogočeni.

7 komentarjev

 1. 3.12.2009 ob 20:46, Truba pravi:

  Ne morem verjeti, kdo se nas je spomnil na začetku veselega decwembra :) . Upam, da je to znak, da bo ta december res vesel in da prinese veselje po celi naši modrozeleni frnikoli . Mene se je že prijelo, kljub bolezni …. :) .

 2. žakob žablonski 4.12.2009 ob 05:19, žakob žablonski pravi:

  Mojster Truba, prisežem, da nonstop mislim na vas :)

  Kje se pa zadnje čase zbirate? Kot opažam, tudi na domovojevini ni pravega živžava.

 3. 4.12.2009 ob 08:14, domovoj pravi:

  Domovojevina je (po novem, sevé) posebna izvedba bloga, namenjena potepanjem dotičnega. In odveč je pripominjati, da se v dandanašnjih tmurnih dnevih pač ne gre klatiti po belem svetu. Pa tudi naš nadučitelj mi nekako ne pustijo. :neutral:
  Vseeno pa obljubljam že dolgo obljubljeno reportažo. Kmalu. ;)

 4. 8.12.2009 ob 20:51, komar pravi:

  Kot vidiš, tvoj izhod iz ilegale je neboleč in dokazuje, da že več kot šest let znaš nizat besedne zveze v užitno celoto. Zagotovo si bil v osnovni šoli plodovito-duhovit pisec prostih spisov. Lep prispevek , sicer z malo patine, pa vseeno. Mogoče veseli, ne, nori december prinese še kaj ! Samo še tri mesece do nove moto sezone…uraaaaa….bolj star, bolj nor….rutka, imunal in motor….

 5. 9.12.2009 ob 09:09, Truba pravi:

  Če sem pošten se nikjer pravzaprav ne drhalimo prav preveč, vsaj kar se blogov tiče. Še najbolje nam rata kar v živo in 3D, kar pa s tabo še nismo izvedli :) .

 6. žakob žablonski 9.12.2009 ob 10:52, žakob žablonski pravi:

  @ koMar: ljudska šola je na srečo že davno zatonila v pozabo, tako da o svojih prostih spisih iz tistega obdobja ne bi znal nič kaj dosti povedati. Le občasno se mi iz najtemnejših kevdrov v sanje zahrbtno prikradejo spomini na računstvo in ob takih priložnostih se prebujam tuleč in premočene pižame :???:

  @ Truba: občudujem vašo družabnost, ki pa meni ni dana v izobilju. Čeprav sem nedavno presenetil samega sebe, ko sem na srečanju s sošolci iz gimnazije vztrajal polne 4 ure. Naslednjega dne me je mučil strašanski glavobol.

 7. 13.12.2009 ob 09:05, domovoj pravi:

  Letos sem bil celo povabljen na srečanje nekdanjih sošolcev z danes t.i. “umetniške gimnazije”, pa sem se izgovoril na svojo kronično mizantropijo.
  Se pa vsi (izbrana druščina spletnih posebnežev/dobrodušnežev z vseh vetrov) srčno nadejamo, da se nam v bližnji bodočnosti pridružiš na omiljenem pušenšanku. Ob tünki in rdečki utegneš zlahka posekati družabnostni rekord, za glavobol naslednjega dne pa ne garantiram (odvisno od količine zaužitega letnika press) … :???: