Vsega je kriv Rainer Maria

V silnem loku je moje mogočno, a gibko telo švistnilo skozi zrak. A v hipu, ko sem pristal na deset centimetrov visokem betonskem robniku, me je doletelo spoznanje, da ga celo panterji biksamo. In da sem mnogo manj spreten, kot sem bil poprej domneval. Reklo je “hrsk” in ahilova tetiva je kapitulirala. V nadaljevanju se bo s tem ubadal konzilij veščih, posebej v te namene izurjenih mesarjev. Že vnaprej pa opozarjam: če bodo nameravali z mano uganjati podobne hece, kot so jih spomladi osemdesetega s pokojnim Maršalom, se ne grem. Za invalidski pevski zbor imam čisto premalo posluha, pa tudi nobenega veselja.

Toplo odsvetujem guglanje slik na temo “Achilles tendon”, sicer boste deležni pogleda na vseh sort svinjarije.

 • Share/Bookmark
Zapisano pod: kozlarije kar tako | 23.02.2009 | 12 komentarjev »

Komentarji in pingi so trenutno onemogočeni.

12 komentarjev

 1. 23.02.2009 ob 22:17, Truba pravi:

  Nesreča nikoli ne počiva :( , Tekst, ki ji ga je namenil, meni najljubši Kostja te dežele:”Matr sem zmatrana!”, pove vse in je hkrati tudi vzrok za vse takele poškodbe. Ok, nekaj pa doda lažni občutek neuničljivosti, ki se iz neznanega razloga z leti povečuje, čeprav bi bilo najbolj normalno, da bi upadal.
  Kakorkoli že, pocajtaj se. Ahilovi mamo pa bi bilo potrebno povedati par gorkih …

 2. 23.02.2009 ob 22:35, mostly harmless pravi:

  O dio mio no :( . Upam, da k po nogi sodeč res mogočnemu telesu ne pripada mogočna tetiva; predvidevam namreč, da se mogočno meso celi dalj časa od par tankih nitk.

  Če ti mesarjenja res ne privoščim, prisegam pri vseh mojih nekdanjih in bodočih psih, pa vseeno iskreno in ponižno priznavam, da računam na to, da imaš nogo v temle položaju lahko bolj na malo placih v bajti. In ker pred televizorjem menda ja ne misliš viseti, viham naočnike ob obilici polderskih pisarij.

  Ne, in vendarle nisem bila jaz tista, ki sem tisti robnik tjakaj postavila.

 3. 23.02.2009 ob 23:12, jst pravi:

  Moje sožalje. In to ravno sedaj, veslača boš moral za nekaj časa postaviti v kot. Sicer ti pa predlagam, da si v svojo bližino postaviš pripomoček naših babic, ki so v dobrih starih časih znale splesti topla oblačila. Čim daljšo pletilko namreč. Vem iz izkušenj (sicer je že dooooolgo tega) da pridejo prav. Pod temle ˝oklepom˝ zna neprijetno ščemeti. Želim ti čimprejšnjega okrevanja pod skrbnim očesom tvoje najdražje. Ubogaj jo, saj je ˝od foha˝!

 4. žakob žablonski 24.02.2009 ob 05:35, žakob žablonski pravi:

  Samo brez panike, vse je pod kontrolo. Obvladam že marsikatero veščino in ukano pomikanja po treh nogah in vsaj zaenkrat še nisem zgrmel po tleh. Če bom, bo astronomsko geofizikalni observatorij na Golovcu to zaznal in vas obvestil.

  Zaradi uporabe bergel si v kratkem obetam mogočne bicepse. Fotke bodo objavljene na frendiinflirt, torej priporočam budno spremljanje te strani.

  Aja, pozabil sem pojasniti, da je reč na fotki longeta in (še) ne pravi gips. Slednjega mi obljubljajo potem, ko bodo mesarji opravili svoje. Po moji oceni se zdravstvo vključuje v svetovno zaroto z namenom proizvodnje kilavih moških. V dobrih starih cajtih smo flegma pretekli vsaj pol maratona, preden smo sploh opazili, da nam manjka ena noga. Potem smo šli pač nazaj ponjo in jo pod pazduho ponesli skozi cilj. Dandanes tega ni več. Ne vem pa, komu in v kakšne namene bi lahko koristili kilavi moški :???:

 5. 24.02.2009 ob 09:24, Nace pravi:

  sožalje hehe

 6. 24.02.2009 ob 12:28, Alla pravi:

  Auč mojster Pepe!
  Sočustvujemo s tvojo nogo in tabo.
  Ja, vem, to bolj en drek pomaga, ampak drugega od mene pač ne moreš pričakovat ;)

 7. 24.02.2009 ob 18:45, domovoj pravi:

  Še vedno mi ni jasno, kaj si sploh imel početi v zraku? :shock:

 8. žakob žablonski 24.02.2009 ob 20:33, žakob žablonski pravi:

  Treniral sem skok v širino. Kaj pa naj drugega stokilski hropec počne v zraku?

 9. 24.02.2009 ob 20:48, Si. R. pravi:

  Yeba, ampak še zmer boljš, kot pa da bi ti nogo pod pajzdho odtrgalo.

 10. 25.02.2009 ob 01:35, Tibor Jablonsky pravi:

  A imaš vsaj bolniško? :)

 11. 26.02.2009 ob 12:47, pupa pravi:

  uf nekaj je v zraku… kolega si je pa ob takem silnem zanosu biti superman zlomil neko kost oz. koščico pri mezincu na nogi…..

  Moje sožalje – thja, boš pa zdej pač malo bolj počival….. sej škoduje ne, menda ;) )

 12. 27.02.2009 ob 09:05, fifty pravi:

  Ob globokem sočustvovanju naj prilijem kapljico optimizma: tudi sam sem bil 6 tednov na berglah (po ponesrečenem pristanku – ko sem že mislil, da se lahko hropec, ki ima razpetih nekaj kvadratov svile nad sabo, mirno primerja z orli) in v tistem času močno okrepil zgornjo muskulaturo svojega fizikusa. (Je pa res, da se po 20tih letih od tistega obdobja vsa muskulatura seli nevarno v sektor okoli pasu – ampak to je že nova zgodba …).
  Skratka: ni nujno vsako sranje škodljivo! Za črevesje je npr. prav koristno …
  Te pozdravlja fifty.