Ta veseli dan ali Žablonski se peni

Ali ta frdamani žalostni planet res ne premore nobenega zakona, ki bi prepovedoval karniflanje betežnih zamorcev? In če ga ipaq premore, zakaj ga nihče ne upošteva? Ker če bi ga, vaš vdani zamorc Žakob ta hip prav gotovo ne bi ždel v tem mizernem zatoku. In ne bi že dve desetletji poslušal vedno istih jadikovanj, izraženih z vedno istimi besedami, okrancljanih z vedno isto koreografijo gibov. A domišljija je pa dokončno crknila al kaj??? Prisežem, da bom naslednjemu pacientu, ki bo uporabil ofucano besedno zvezo “momenti difficili”, ročno odpulil glavo. Itaq je ne rabi. Ista usoda bo doletela tudi prvega kalimerota, ki mi bo grenil na temo “samo mi smo korektni, vsi ostali pa so obične pizdice”. Japajade…

zak.jpg

Edina dobra novica je, da se bom čez dobre tri ure promptno odkatapultiral v kraal Jablonsky, zaloputnil leso in do prihodnjega ponedeljka nastopal v glavni vlogi veseloigre z naslovom Ko telefonini obmolknejo. To utegne rešiti kako glavo, meni pa prihraniti vožnjo z di-dujem.

Pa seveda qualla za pozornost.

 • Share/Bookmark
Zapisano pod: kozlarije kar tako | 24.06.2008 | 8 komentarjev »

Komentarji in pingi so trenutno onemogočeni.

8 komentarjev

 1. 24.06.2008 ob 13:59, sparkica pravi:

  Moment…. ne ne, memento mori :) Nočem hodit okol kot kura z odpuljeno glavo. Čisto korektno gledano je to kura brez glave :mrgreen:

  Spihaj se (skozi ušesa, nos, usta, kožo), primi kramp in lopato, a šele doma, da ne bo res kje gomila malo večjih krtin :mrgreen: Naslednjič pa ob tej besedni zvezi začni psihopatsko zavijati z očmi in si z žepnim nožičem trebi nohte pred govorečim… boš videl v kakšnem mom… ne, ne upam si napisati, ampak veš, kaj imam v mislih… no, v kakšni situaciji se bo znašel govoreči :mrgreen: Pri meni je zaleglo :mrgreen:

  Vedno se najdejo taki melancani, ki so grenki in radi grenijo še druge. Tulifon zakoplji na vrtu, zato tudi kramp in lopata :D

  Dopust s tabo in tvojo dušo, pa še praznik naj bo povrhu.

  Btw.: leso še zapahni in založi s pohištvom, da se slučajno ne odpre pred naslednjim tednom :D

 2. 24.06.2008 ob 14:50, žakob žablonski pravi:

  Vestno bom upošteval navodila. Morda bom le za trebljenje nohtov raje uporabil motorno žago, v prid silnejšega umetniškega vtisa.
  (žepni nožiči so bolj za pusije)

 3. 24.06.2008 ob 16:44, domovoj pravi:

  Tudi kramp in lopata sta bolj za pusije, za prave dedce sta pnevmatično kladivo in toriranje bagerja. Manj žuljev se sicer dobi od prijemanja flaše piva, da o učinku niti ne govorim. Ampak to je samo moj medmet, brez obveze upoštevanja.

 4. žakob žablonski 24.06.2008 ob 16:56, žakob žablonski pravi:

  Domovoj, pa si prepričan? Saj ne da bi hotel podcenjevati bager, ampaq nesmrtni Alija Sirotanović je ipaq prisegal na lopato in vsi vemo, kakšne baže mož je bil.
  Kakorkoli, tole zahteva poglobljeno meditacijo. Najkasneje v petih minutah bom zavzel primerno pozo, pol bomo pa videli.

 5. 24.06.2008 ob 17:15, sparkica pravi:

  Hehe, ja saj, iz svojih izkušenj sem pisala… ne bom napisala, da sem pussy, ker se to v tem kontekstu čudno sliši :mrgreen:

  Pri motorki le pazi, da ne boš na koncu brez prstov :D Pri pnevmatičnem kladivu pa ti lahko tetive odstopijo od kosti :D Bager… ja, bager je sicer prava zadeva, a mora biti v osnovi že parcela z leso dovolj velika :mrgreen:

 6. 24.06.2008 ob 17:32, domovoj pravi:

  Jedan je bio Alija. On je z lopato v eni izmeni izkopal 17 ton premoga, ti pa si boš kvečjemu pruh. Rezerviram toplice?

 7. žakob žablonski 24.06.2008 ob 18:55, žakob žablonski pravi:

  17 ton ni niti en šleper. Kalkuliram, da v svoji trenutni, polnomastni izvedbi med vsakim omembe vrednim đogingom brez veze premaknem 200 ton špeha za en meter.
  Toplice so pa vseeno ena boljših domislic zadnje čase.

 8. 24.06.2008 ob 20:53, Fritz pravi:

  :)