Krtko…

Mogoče je kdo opazil, da nam vreme zadnje čase ni najbolj naklonjeno. Osebno se skušam tolažiti s tem, da imamo letos pač izjemno blag november. Za lase privlečeno, malo pa vendarle pomaga.

gene-jablonsky.jpg

Laure ni več, odšla je drugam, kot bi se izrazil vsem nam ljubi Miran R. Njenemu soprogu smo poklonili bicikl. Upam, da mu bo v veselje in da ima dobro zaklenjeno kolesarnico. V našem bloku denimo bicikle nonstop kradejo, samo moji hčeri so ukradli že tri.

Torej, kot že rečeno, Laure ni več. Kar je po eni strani dobro, ker je bila cela drama, kdo jo bo smel spremljati v galerijo. Potem je bila okoli nje gneča soprog, spremljevalk in Last-Minute-Marjetic. Nekateri kuhajo riwce, ampaq brez tega ne gre.

Domnevam, da je v Nemčiji Lauro soprog gospe Angele spremljal v Bierstube ali kako drugo kulturno ustanovo. O kakih večjih škandalih s tistega konca nisem nič zasledil. Nemci imajo radi red. 

Sem pa včeraj usput ujel novico, da se nameravata Žorž in Laura ustaviti tudi v Vatikanu. Tam so pa s soprogami bolj na tesnem. Mogoče si bodo pomagali s kako kuharico, drugače pa jim lahko solidarnostno poklonimo kako našo damo. Itaq jih imamo viška.

Pa malo mi je dolgčas, po pravici povedano.

 • Share/Bookmark
Zapisano pod: kozlarije kar tako | 12.06.2008 | 5 komentarjev »

Komentarji in pingi so trenutno onemogočeni.

5 komentarjev

 1. 12.06.2008 ob 13:05, vale pravi:

  Pozabil si na trepljanje in poljubljanje, ki je bilo včeraj pri osrednji informativni oddaji posebej poudarjeno. Baje bo Kahl od včeraj dalje trepljal svojo vojsko samo še po trebuščkih … buci, buci … press

 2. žakob žablonski 12.06.2008 ob 14:31, žakob žablonski pravi:

  Valewija, niti sanja se mi ne, na kaj namiguješ.

 3. 12.06.2008 ob 15:28, vale pravi:

  O veji grma, ki je trepljala bušija enega naših poveljnikov Kahlove enote in o slinjenju grma po obrazih naših vrlih Janezov, na koncu pa se je spravil še na Urško.

 4. 12.06.2008 ob 17:51, sparkica pravi:

  Kako se reče Šerifovi ženi? Šerifica? :D

  Šerifica Laura je hudo razburkala ženske vode naše (kisle) smetane :D Še dobro, da so vso burlesko ob puljenju razrešili kar Šerifi sami, ko so namignili, da koruzna (tista koruza, ki živi na koruzi) kisla smetana ni primerna za šerifico, ker jo lahko pokvari ali pa se ji pokvari okus :D Puritanci na šerifovski način.

  Vsega tega ne bi vedela, če mi ne bi danes povedali. Zame kot da šerifice ni bilo. Nisem opazila, da je bila in nisem opazila, da je šla. 100% čistokrvni bojkot medijev vseh vrst. Z rodovnikom.

  Dolgčas je nemarna zalega, ki se je ne da iztrebiti z enim zamahom. Najučinkovitejši recept je komedija (gledanje ali igranje v njej), malo manj učinkovit je spanje, najmanj učinkovit pa štetje dežnih kapljic :D

 5. 13.06.2008 ob 09:33, domovoj pravi:

  A ni imela Laura Branigan svojčas nekaj z Leonardom Cohenom? Nisem vedel, da je zdaj s papežem. :/