Ljubezen v času malajske blaznosti

Ljudje smo ene take precej hecne kreature, ker nam malce pozornosti neznansko godi. Oziroma, da mi ne bo kdo očital posploševanja: meni godi. Torej sem precej hecna kreatura jaz. Vi ostali pa, kakor vam drago. Ali pa Drago.

Včeraj mi je nek anonimni oboževalec (iz praktičnih razlogov ga imenujmo Drago) poslal miljavžnt SMSov izrazito valentinozne vsebine. Mogoče mu je crknil koledar. Ampaq to ne moti vélikih duhov. Važen je dober namen. Pa tudi to, da se zadev lotiš z žarom.

lover-boy.jpg

Naravnost šokantno je, kaj vse je model vedel o meni. Vedel je recimo, da mi je ime Irma, čeprav sem mu zatrjeval, da sem Sandra. Pa mi ni verjel. A mislite, da bi mi verjel, če bi mu povedal, da sem Jakob Jablonsky? Malo morgen.

Vedel je tudi, da imam kratke, črne lase, zlate uhane, da sem simpatičen(-na), da sem visok(-a) 1 meter + 65 cm, da vagam od uča 60 kil in da je zjutraj moj pogled lep. Sem šel nemudoma prečekirat v ogledalu in vse drži. Do pike. No, skoraj…

Poleg tega je vedel, da stanujem v nekem kraju na B v Vipavski dolini, da vozim BMWja in da delam v Merkatorju. Osupljivo. Še sam nisem tega nikoli slutil. unsure.gif

Bolj  ko se je dan nagibal v večer, bolj drzen in romantičen je postajal moj oboževalec. Trubadurji so bili v primerjavi z njim obični vajenci. Bumbarji. Šleve. Ma kaj šleve – za burek niso imeli! Kerlc me je brez ovinkarjenja povabil na pijačko, če sem še za akcijo, češ da mi bo na samem povedal vse (itaq da sem vedno za akcijo, ampaq koliko več pa še lahko prebavim??). Povedal mi je tudi, da prav zame hrani posebno debela jajca (najbrž ima farmo nojev). Pa namignil mi je, naj pustim moža v dnevni sobi pred televizorjem in grem na balkon kao pokadit cigareto, da se bova lahko v miru pomenila po mobiju. Kul. In kje naj zdaj dobim moža, da ga parkiram v dnevno pred televizor?

Razumljivo je, da sem potem pozno v noč štel namišljene ovce in da sem še danes rahlo zblojen. Utemeljeno sumim, da gre mojemu včerajšnjemu Dragotu samo za moje telo. Poroke namreč ni omenjal. Ah, ti moški… ninja.gif

 • Share/Bookmark
Zapisano pod: kozlarije kar tako | 26.02.2008 | 6 komentarjev »

Komentarji in pingi so trenutno onemogočeni.

6 komentarjev

 1. 26.02.2008 ob 13:18, Ivan Grozni pravi:

  Res je nekaj v zraku. Tudi sam sem namreč bil vpotegnjen v podobne teme – s to razliko, da preko emajla.

  Verjetno so krive nove tehnologije.

 2. 26.02.2008 ob 17:30, klimbra pravi:

  Srečkovič……..a ni lep občutek…….ko ti nekdo ……pa čeprav pomotoma……..izlije in izpove naklonjenost……( v to sem štel “nojeva” jajca ).

  Name se………………….. iz neznanega razloga ……………….. nihče več ne spomni!!!!! :-(

 3. 27.02.2008 ob 19:55, Šnuja pravi:

  vi lav ju klimbra :P

 4. 28.02.2008 ob 13:26, domovoj pravi:

  Reče se “Noetova jajca”, če še tega ne veste…

 5. 3.03.2008 ob 10:15, Si. R. pravi:

  Gospod ga je nemara hotel vtakniti v rezalko kumaric?

 6. 12.03.2008 ob 19:21, Morska pravi:

  Njegova tarča je bil mož! Zakaj bi sicer omenjal posebno debela jajca, ki jih za sedukcijo babe sploh ne potrebuje.