Cena mesa drastično padla

Moj bežni znanec in celo neke vrste sorodnik, gospod A, oddaja bambusovo kolibo. Zamislil si je, da naj bi zanjo mesečno dobil kakih 750 enot nacionalne valute. Kar ni pretirano. Interesenti so si podajali kljuko. 

V tej procesiji se je znašla tudi gospodična B. Na prvi uč čisto solidna persona. Z očali in vsem. Beseda je dala besedo, gospodična B je seveda pojamrala, da bi 750 enot le s težavo odrinila in ker gospod A ni povsem brezsrčen, sta se pogodila za 725. Ustno, kar med možakarji njunega kova običajno zadošča. Zlasti, ker je gospod A izrecno pobaral, ali je odločitev dokončna in dobil pritrdilni odgovor. Pogodba in plačilo prvega obroka pa naj bi sledila čez par dni in gospod A je obvestil ostale v procesiji čakajoče, da se smejo postaviti v vrsto drugam. Kar so tudi storili. 

Prav tam na predvečer svečane predaje ključev in ostalih kolobocij prejme gospod A od gospodične B sporočilo, da je 720 (?) enot še vedno upoštevanja vredna vsota in da ona predlaga 710. Tako se je izkazalo, da je naivni gospod A sicer domneval, da oddaja kolibo, v resnici pa je gospodična B skušala prodati svoje dobro ime za pišljivih 15 enot nacionalne valute na mesec. Če to preračunamo na kilo žive vage na dan, dobimo rezultat, ki bi spravil v jok tudi najbolj ofucano tajsko prostitutko.

kurva1.jpg

Sporočam, da gospod A ne hrani več telefonske številke gospodične B. Če je kdo zainteresiran zanjo, naj da oglas in pripravi drobiž.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: kozlarije kar tako | 7.02.2008 | 3 komentarjev »

Komentarji in pingi so trenutno onemogočeni.

3 komentarjev

  1. 7.02.2008 ob 13:32, Tibor Jablonsky pravi:

    hm….a telefonske njene res ni?

  2. žakob žablonski 7.02.2008 ob 14:14, žakob žablonski pravi:

    Tibor, takole se pogodiva: še danes proti večeru se kanim sestati z gospodom A. In če povsem slučajno še kje hrani zaželeno cifro, ti jo zrihtam. Pa če mu bo treba populit vse nohte. Deal?

  3. 9.02.2008 ob 03:17, Si. R. pravi:

    Ok – kje je cifra? :)